In jouw ogen,
zie ik de spiegels
van je zoekende ziel.
Tranen van verdriet en vreugde,
vloeien samen in je hart
dat als een kind roept naar onze liefde.
Samen zorgen we er voor
dat je mooie dol-fijne ogen,
zullen tranen van vreugde.
Als kinderen zetten we
de hele wereld op zijn kop,
door onze liefde aan elkaar te geven.