Een traan, in een mensenoog geboren
is een teken van ergenis of vreugde.
Om te sterven op een wang.
Het ene doet veel pijn
het andere geeft groei
aan het hart van de schepper.
Wees lief voor elkaar
zo maken we een hemel
op deze mooie aarde.
En geraakt de hemel niet overbevolkt.