IK Mis je
Ik zie je voor mijn ogen in mijn dromen
wil je aanraken, maar dan verdwijn
je boven in de heldere blauwe lucht
tussen de wolken.
Ik zoek je, ik probeer je te horen
maar te ver geefs, ik vind je niet
en ik hoor je niet.
Maar waar ben je dan, zeg toch iets
ik zoek en ik blijf zoeken maar vind
je echt niet, Ik hou van je,
kom, kom , bij me en zeg mij
ik zie u graag
en zeg mij nooit laat ik je nog alleen.
Maar nee je komt niet, je laat me zoeken
je laat me verdwalen en verder zeg je niets
Meisje ik mis je.........