wat geeft die andere dat ik niet heb
wat zegt die andere dat ik niet zeg
wat deed ik dan in godsenaam verkeerd?
je wil niet meer tegen me spreken
je ontwijkt me dag na dag
voor mij is nu elke dag die ik nog leven mag ,
een marteling zonder lach .
een ding wil ik je nu nog echter vragen
niet omdat ik je wil plagen
t is gewoon omdat ik je helpen wil
wees vriendeliker tegen je nieuwe vriendin