1 januarie,een nieuw jaar,een nieuw begin,
nieuwe wensen,plannen en dromen.
Onduidelijkheid,onzekerheid maar met veel zin,
wil ik alles laten uitkomen.
Een nieuw begin,een nieuw jaar,
alles staat nog open,alles komt er nog aan.
Een jaar met veel liefde en geluk,
daar wil ik voor gaan
1januarie,een nieuw begin,een nieuw jaar,
nieuw uitdagingen,nieuwe kansen,een nieuw leven.
Gevuld met veel lachen,genieten van elkaar,
blij zijn met de dingen die het leven je heeft gegeven.
Een nieuw jaar,een nieuw begin,
we gaan voor een mooi jaar.
Met optisme en veel zin,
gaan we ervoor met elkaar