Ik hou zoveel van haar,
maar ze ziet me niet staan.
Ik geef veel om haar,
maar ze laat me gewoon gaan.
Ze wist niet wat ze moest doen,
ze had het er moeilijk mee.
Toen kwam die avond,
die avond toen ze tegen mij zei: nee.
Ik kan het niet begrijpen,
waarom ze niet van me houdt.
Ze vindt me leuk,
maar misschien ben ik wel te oud.
Maar ik weet zelf,
dat het dat niet is.
Maar wat is het dan wel,
waardoor ik haar nu zoveel mis.
Ik wilde dat alles weer goed was,
dat ze weer om me geeft.
Dat ze gek op me is,
en weer met me leeft.
Ik weet niet wat ik moet doen,
om haar hart weer te winnen.
Ik weet het echt niet,
waar moet ik beginnen.
Vertel het mij,
hoe laat ik je weer van mij houden,
Want mijn liefde voor jou,
zal nooit ophouden.