Denken doet iedereen.
Maar wat is nou het doel, waar willen we heen.
De een wilt niet, de ander wel.
De een wilt langzaam, de andere snel.
Zijn we het dan nooit eens met elkaar?
Iedereen denkt anders, dat maakt ons apart.
Als we nou eens hetzelfde dachten, dat is me wat.
Geen oorlog, christen of Palestijn.
Geen vervuiling, harmonie zal er zijn.
Maar leven we dan nog wel?
Iedereen is anders, door het denken in zijn hoofd.
Dat moeten we zo laten, denken is gedoogd.
Je zal nooit weten hoe of wat iemand anders denkt.
Hoe hij iets ziet of iets beleeft.
Dus leef op je eigen manier en wees jezelf.