als een dronken zeeman vanuit de radio mijn ziel bezingt.
En de nacht zo mooi de stilte omringt.
Staar ik door het donker, op zoek naar het licht.
En als jij daar dan staat zo in wit en onschuld.
Wordt de pijn al wat zachter.
Als de regen mijn voetsporen uitwist en de windt mijn adem bevriest.
Zo kan herfst zijn al jij er niet bent.
Als de kleuren van groen naar bruin verandern.
Zo zachtjes het blad de grond raakt.
Jouw lach in mijn jaargetijden. Die ik bemin.
Als ik daar sta kijkend naar de sterren.
Houdend vast wat ik nog niet had.
Denkend aan al dat schoon van jouw. Tijd fluisterd dat geduld beloond wordt.
Als ik jouw daar zie dansend dwars door mijn hoofd.
"ik kom terug " Beloofd is beloofd!
tot morgen ,vandaag