Weer een nacht in gedachten,
sterk makend op de vervulling,
als een kind zoekend naar de beloning.
Opgeslorpt in de niets zeggende menigte,
verborgen voor het leven in deze wereld.
Wacht het op het moment tot de hand haar plukt
om ze met de zorgen van de liefde te omringen.
We zijn niet bevreesd voor onze start,
doordat onze harten reeds samen leven
in onze vervulde dromen van weleer.