je vocht,
hij was te sterk
verslagen, gekweld, verloren
met opgeheven hoofd
nu is het m'n beurt
te vechten tegen leegte
verlangens en schuld
die dood me gaf
moedeloos, verward en moe
verlies ik terrein
op het leven dat me lief was
tijden veranderen
kracht van de dood niet