om een vriend
lachen staat niet langer naderbij
parelende tranen vallen bij mij
niet langer gevoel van het hart
harde woorden, kil, koud en dreigend zwart
zie ik wat ik zo had gevreest
zo diep mis wat is geweest
jouw vriendschap en genegenheid
zijn herinneringen in verleden tijd
andere weg verkeerde pas
het is niet langer zoals het was
vele vragen zonder antwoorden onweten
zal niet meer deze tijd vgergeten
want in mijn hart gaat jouw vriendschap nog steeds schuil
misschien de rede waarom ik huil
nooit gewild dat het verdween
kwam zo plotseling als het verscheen
hechte grote waarde aan jouw
simpel weg omdat ik veel van je hou
scheren nu langs elkaar
soms woorden een enkel gebaar
dingen waarom we samen lachten
vastgezet in mijn gedachten
je mag best weten wat het is
DAT IK JOU ALS MIJN BESTE VRIEND ZO ONWIJS MIS........
********************************************
voor een jongen die mijn beste vriend is,
en die ik nooit meer van mijn leven kwijt
wil. ik zou alles voor je geven,
zelfs mijn leven....