Stil dank ik bewonderend de schepper,
Voor ieders innerlijke schoonheid
Zacht bid ik naar de heilige god,
Die mijn leven en een hart gaf,
Nederig dank ik moeder natuur,
Voor haar zoete levenskijk,
Dank dagelijks koning van het heelal,
Voor het scheppen van het hemelsvuur,
Ik dank de godes van de liefde,
Om mij te laten proeven van innerlijke schoonheid,
Dank de prinses van de natuur,
Voor ieder specifiek seizoen.
Ik heb enkel woorden kunnen schrijven,
Poreuze gevoelens van enkel een mens,
Woorden die misschien niet tot gevoelens dringen,
Maar enkel letters lijken welgevormd in zinnen,
Laten we allen in rust genieten,
Van herfstbui tot zomerbries,
Laten we gezamenlijk hopen,
Op vele jaren voorspoed