Soms voel je je zo alleen
Maar je hebt zoveel mensen om je heen
Ze willen luisteren naar al je verdriet en pijn
Misschien door er gewoon voor je te zijn
Soms heeft iemand nood
Aan het "eenzame" oord
Luisteren en praten
Soms moet je het gewoon eens laten
Maar je komt er wel
Door vallen en opstaan
Ga je soms door een hel
En zie je terug de zon ipv de maan