Soms blijft ze, soms gaat ze
Soms loopt ze, soms staat ze
Soms wapperen haar blonde haren in de wind
Al bij al, wat ze ook zeggen,
mij heeft ze zeker verblind
Ze draagt rode parels rond haar hals
Ze is stevig en soms ook heel mals
Sociaal is ze zeker,
daar spreek ik van mee
Ze is een uniek wezen,
van haar vind j'er geen twee
Soms lacht ze, soms weent ze
Soms denkt ze en meent ze
dat ze beter niet was waar ze was
Meisje in blond, ik ken je maar pas
maar ik heb het gevoel
hopelijk snap je wat ik bedoel
dat ik iets voor je voel... op mijn manier
(voor Tineke)