Papa
Gisteren had ik je voor het eerst aan de telefoon
En eigelijk klonk je best gewoon
Praatte met me alsof ik je vrind was
Niet eens alsof ik nog dat kind was
Tegen wie je zei dat je weg zou gaan
Maar zou weten dat ik ooit voor je deur zou staan
Hier ben ik papa, alleen noem ik je bij je naam
Er is al een papa op jouw plaats komen te staan
Maar gelukkig, verwijten zijn er niet
Hebben we niet eens verdriet
Het is nu eenmaal zo gegaan...
19-08-2002