Wat is het verschil tussen liefde en oorlog
Wanneer heden en verleden niet meer bestaan
Als Afrodite en Ares strijden
Moet de mensheid dan geluk mijden
Waar komt alle chaos in hemelsnaam vandaan
Al is een mens slim, samen zijn we net een kudde toch ?