ik zal je is wat zeggen
lieve meid
je hoeft je niet als een slet te gedragen
ook al ben je hem kwijt
je vond het zo erg
dat je zo ver was gegaan
maar nu vraag ik me af
waarom heb je het dan gedaan?
je wilt niet weten hoe iedereen
nu over je denkt
maar goed je zal het wel merken
als niemand meer aandacht aan je schenkt
een triest geval, dat ben jij
wil je nog helpen
door middel van mijn gedichten
maar daar blijft het ook bij
ik heb het je al zo vaak verteld
doe eht nou niet, wees verstandig!
maar je luisterd niet want je mag me niet
kijk en dat is niet handig
ik weet niet of je dit leest
maar doe je dat wel
dan wil ik zeggen blijf jezelf!
en verander niet in een del