Pracht en Praal
Overweldigend in kerken,
musea en paleizen
bekende kunstwerken
beroemde personen
Van keizerin Sissi
tot Mozart en Strauss
geweldige historie
muzikaal bespeeld
Bibliotheek als museum
opera tot leven gebracht
paleiszalen waar je al walsend
je terugwaant in de tijd...