Onze wegen scheiden
Geen woorden meer die worden gezegd
De vreugde in je ogen verdwenen
De passie erbij neergelegd
Nog een maal draai ik me om
En kijk naar de kruising waarop jij staat
Ga ik links of ga ik rechts af
Word het goede vrienden of word het haat
Ik had mijn weg al gekozen
Deze weg liep naar de horizon
Maar jij hebt waarschijnlijk een ander kompas
En kiest de weg die ik nooit kiezen kon
Nooit meer zal ik wat van je horen
Nooit meer, ik ben je voorgoed kwijt
Want de weg die jij hebt gekozen
Was de verkeerde, tot mijn grote spijt
Jij koos de weg naar haat
Na alles wat er gedaan en gezegd was
De weg die ik nooit kon kiezen
Je had waarschijnlijk een ander kompas....