Wat zit je toch dwars?
Ik snap er geen snars van
Je bent mijn alles,
mijn leven mijn ziel
Mijn liefdesgodin,
't is voor jou dat ik kniel
Heel mijn leven
ben ik beneveld
door reeksen toverfeeksen
Jij heft de bezwering op
Jij bevrijdt mij
Door jou rijs ik tot de top
Jij mag me omklemmen
Ik wil door al jouw watertjes zwemmen
Pootjebaden in het warme water van je ziel
Mijn liefdesgodin,
't is voor jou dat ik kniel
Maar nu zit je geest gevangen
Wil je mijn geschenk ontvangen?
Ik geef je mijn hart
Veel is het niet, meer heb ik niet
maar voor jou misschien
genoeg