Ik wou haar gewoon raad geven
Wat ze het beste doet in haar leven
Maar de reactie die ik dan kreeg
Zorgde ervoor dat ik zweeg
Voor je iets zegt
Denk dan eens goed na
Weet dat ik ook "maar" een mens ben
Met een beetje verdriet en pijn
En ik wou er alleen maar voor je zijn
1 ding
Zorg ervoor dat je nooit ernstig in de problemen raakt
Want dàn is het mijn raad die staakt
Ik heb genoeg proberen te geven
Je doet wat je wil met je leven
Maar raak niet aan het mijne
Ik kom er wel
Tijd heelt alle wonden
Hopelijk ook voor jou...