Alleen jij en ik,
weten,
hoe het zit,
doen dat niet vergeten ...
Vele nachten,
ochtenden erbij,
soms naar gevoel,
meestal blij ...
Jezelf zijn,
het enige wat telt,
innige vriendschap,
liefde,
soms wat opgereld ...
Lof je,
dat zal nooit verdwijnen,
met alles wat ik heb,
warmte dat iedere dag,
weer volop gaat verschijnen !