Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Zoete vrucht
Zoete vrucht van mijn dromen
Nog steeds niet in mijn leven gekomen
De smaak van je vrucht
doet me zweven op lucht
Je huid zo zacht
als een perzik in al zijn pracht
Een rijp stuk fruit
daar ben ik op uit
De contouren van je lijf
gegrift in mijn geheugen
De reden van dit verblijf
zal mij nog heel lang heugen
Reacties op dit gedicht
Brammie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Brammie
Gecontroleerd door:
Carama
Gepubliceerd op:
08 januari 2001
Thema's:
[Toekomst]