Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mijn einde is niet gekomen
Ik heb de ziekte overwonnen
en ik ben opnieuw begonnen
ik kan jou weer iets geven
en ik kan opnieuw leven
nu hoef ik niet meer te lijden
en kan ik hopen op betere tijden
jij was zeker in jou dromen
dat ik ooit terug zou komen
en hier ben ik weer
en ik gelief je weer teer
het kwam door de steun die ik kreeg
daardoor voelde ik me niet zo leeg
dank u voor jullie goede zorgen
en dan zeg ik maar weer tot morgen
Reacties op dit gedicht
wolvie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
chantal v dijk
:
Zaterdag, september 21, 2002 13:46
heel mooi geschreven en ontroerend
Roxette
:
Vrijdag, september 20, 2002 23:21
Fantastisch!!
Over dit gedicht
Auteur:
wolvie
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
20 september 2002
Thema's:
[Leven]
[Geluk]
[Toekomst]