zoo
in de dierentuin
met mijn soort genoten
ja jij,en die ander ook
alsof die het nog niet wist
eindelijk een gesprek van niveau
oeh hoe aah haa enzovoort
daar kan je tenminste een touw aan vast knopen
zoo simpel
en recht voor zijn raap
alsof hij het uit zijn mouw schud
die aap met zijn jasje aan
gelukkig ben ik een mens en geen aap ofzo
oeh hoe hi hi ha ha
simpel toch,alleen maar klanken
en elke leugen is waar te nemen
en elke oprechte vreugde ook
dieren zijn makkelijk
en daarom wij ook
zei de giraffe die nou eens een keer niet zo'n lange nek zou willen hebben, "maarja wat doe je eraan" zei hij
als ik dood ben,ben ik toch een hyena.
de kaller kalkoen