GEBROKEN VLEUGELS
Hoe kan een vogel nou vliegen
als hij zijn vleugels gebroken heeft
door het luchtruim zweven
waar hij normaal z'n leven leeft
Hij spant z'n spieren
en doet z'n best
en meestal in zulke gevallen
doet de natuur de rest
Maar de genezing duurde jaren
waarin hij zich lopend voortbewoog
en toen hij eenmaal weer kon vliegen
wilde hij niet meer omhoog
Want hier op de grond was ook genoeg te doen
en hij leerde allerlei nieuwe dingen
ook van binnen bloeide hij helemaal op
en al snel liep hij weer te zingen
Dus mensen, leer 'n wijze les
en sla ook eens 'n keer je vleugels uit
leer mentaal te leven
dat geeft je leven 'n nieuw geluid
David S, 9 januari 2001