Laar het verleden nooit je toekomst afnemen, wat er ook is gebeurt.
Anders wordt je door de angsten en de onzekerheden van het leven meegesleurd.
Blijf dromen en hopen op die dag dat je alles weer kan zien met een lach.
Maar kijk voorloopig eerst naar de simpele en de gewone dingen .
Naar de mooie vogels, die sierlijk vliegen in kringen.
De schitterende natuur, de zon die schijnt, het zijn die zaken die het verdriet verkleind.
De schaterlach van een vriend,een knuffel die iedereen verdient.
Het praten met je medemens, soms heel intens.
Het zijn die alledaagse gebeurtenissen die het leven de moeite waard maken.
Al zijn er ook heel veel ergernissen.
En dan zal je zien dat het geluk weer jou kant zal uitkomen, zoals een liefde met vriendschap en tederheid, dat is gewoon een zekerheid.
Daar blijf ik in geloven en van dromen!