de lach
ik zag
de pracht
van deze lach
die louter lippen lachte,
en zag
en dacht
dat deze lach
in vrees verdriet versmachtte.
een lach
verwacht
een andre lach
om deze te bekrachten,
de lach
die smacht
verwacht geen lach
maar kracht tot pijn verzachtte.