In deze dans,
is iedere stap die ik neem
een vervulling van de toekomst.
Iedere draai,
brengt me dichter tot mezelf
en leert me wie ik ben.
Als je wil weten waar ik ben,
kijk dan op de dansvloer
en zie
dat ik ben
waar ik wil zijn.
Wil je weten wie ik ben?
Dans met mij
en ik zal met je delen
alles wat ik ben.
In deze dans
ben ik mijzelf
in mijn vreugde
en mijn pijn.
Hier geef ik,
hier leef ik
hier ben ik,
in het nu.
21-9-2002