Ze danste
Ze danste in het duister
op de maat van hees gefluister
Ze danste
terwijl de zon al onder ging
en de aarde 't laatste beetje licht ontving
Ze danste alsmaar door
en de engelen zongen in koor
hoe mooi dat ze kon dansen
Bijna onnatuurlijk
Boven aards begrip
In dit leven zijn maar weinig dingen zeker
Maar wat zeker is, is dat zij altijd
zal blijven dansen
Haar armen, handen en gezicht
zullen in het hemels sterrenlicht
altijd blijven glanzen!