Stille kracht
Ik zag je zwijgen,
en hoorde de woorden
die je zorgvuldig had verzwegen
in stukken breken. Jouw zwijgen
heeft meer kapot gemaakt
dan er gelijmd moest worden.
Ik hoorde je kijken
en voelde hoe jouw blik
zich doorheen mijn lichaam heeft geboord,
dwars doorheen mijn hart. Jouw kijken
heeft mijn ziel gekraakt
terwijl mijn hart bemind wou worden.
De kracht van de stilte
tussen die twee woorden in
was als een orkaan diep in mijn hart,
dat in de stilte van die kracht
verstikt werd door de woorden
die ik nooit heb kunnen zeggen:
IK HOU VAN JOU!!!!!!