nietsvermoeden keek ik naar het leven
plotseling weerspiegeld in jouw ronde zielen
de oceaan kleurde donker blauw
zonder een druppel water te bekennen
gegrepen door de stroming
van fluisterende flitsen
die in jou
onweerstaanbare blauwe kijkers
schenen
zwom ik op klaarlichte, droge dag
in een bad van zout, blauw water