Ik heb een gevoel in mijn hart ,
Ik kan het niet uiten het wil niet naar buiten.
Het gevoel van ,je mist me
Maar ik vergis me
Het is iets van liefde ...
Misschien omdat je me bedriegde ?
Of is het iets door dat je me verliet ?
En heb ik daardoor verdriet .
Ik wacht op het antwoord.
En dat je men vraag beantwoord !
Hou je van me of hou je niet van me ?
Want ik hou van je !