Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De sleur doorbroken
Deze ochtend ontwaakte ik
geheel anders dan zo gewoon
een ander mens een ander ik
in de spiegel zag ik wel
dat het ik nog steeds was
maar het voelde niet meer zo
de gewoonlijke kou
na een warme nacht in bed
was er niet meer
geen koude wasbeurt
zelfs het vertrouwde sigaretje
en de pot koffie ontbraken
het eerste wat ik wilde
mijn pc weer aanzetten
is er mail van jou
alsof het delen van woorden
mensen niet zou genezen
van steeds terugkerende sleur
geluk krijgt weer kansen
vleugels worden gepoetst
om opnieuw uit te slaan.
21-09-’02/21:50
Reacties op dit gedicht
Di Angeli vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Roxette
:
Maandag, september 23, 2002 21:59
wat kan het toch veel doen iets te horen van een dierbaar iemand...
ik hoop de koffie en het sigaretje lang hebben moeten wachten;)
blommeke
:
Maandag, september 23, 2002 00:20
en?..was er mail?
ik hoop het voor je van wel,..
Blom
Over dit gedicht
Auteur:
Di Angeli
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
23 september 2002
Thema's:
[Delen]
[Geluk]
[Genegenheid]