Weer een les geleerd
uit de harde leerschool
van het leven.
Neen ik doe het niet meer,
hem vertrouwen en dan
helemaal bedrogen uitkomen.
Haat is nu mijn vriend geworden
als een trouwe metgezel
voor hem die ons pijn deed.
Wat het leven ook brengt
zal mij momenteel niet deren
want de pijn in ons hart is te vers.
Als een gewond dier,
zet ik me recht
om te vechten voor de toekomst.
Voor mijn vertrouwen in hem
is er nooit meer plaats
alleen een ongeremde haat.