Ik weet ik werk de laatste tijd erg veel,
Ik weet dat kost veel extra tijd.
Maar zeker is jij bent mijn meisje,
en ik wil mijn meisje niet kwijt.
Je gaat nu opeens iets meer feesten,
genieten van het leven, 1 groot festijn.
Maar dat ik niet met je mee kan,
doet mijn hart gigantisch veel pijn.
Naast die pijn die ik dan voel,
is dan nog een jaloezie.
Jaloezie dat ik niet mee kan,
die jaloezie schrijf ik nu weg in poezie.
Dan is daar nog de angst, de angst dat je mij gaat verlaten.
Verlaten voor iemand met meer tijd voor jou, maar schat vergeet daarom alsjeblieft nooit, hoeveel ik van je hou.
Remco van Rij
cyblix@cyblix.com
http://www.cyblix.com