Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Roos
Een rode roos
tussen het grote groene gras
Ze stond daar al een poos
ik wilde dat ik haar was
Geen zorgen, geen pijn
en als ze het nodig had,
dat ene straaltje zonneschijn
Niemand die op haar zal staan
ze heeft een grote groene grens
Iedereen zal haar laten gaan
Waarom is dat niet bij een mens?
Reacties op dit gedicht
Loon vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Joycietje
:
Maandag, september 23, 2002 12:31
Zelfs mensen hebben doorns lieve Loon. Mooi gedicht joh! Groetjes mij
Over dit gedicht
Auteur:
Loon
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
23 september 2002
Thema's:
[Filosofie]