happend naar adem
ontvlucht ik deze donkere wolk
ze overschaduwd men herinneringen,
maar ook men toekomst,
donkere wolk die me blijft volgen
waar ik ga,
waar ik sta,
terwijl de duisternis me
stevig vastgrijpt
hap ik stikkend naar lucht
een laatste adem
een laatste gedachte
van een donker verleden
een laatste alles,
klaar voor men eerste licht...