Had je nu echt gedacht,
Dat ik je zou terug nemen?
U voor één keer terug in mijn hart nemen,
oh nee.
Dacht je dat ik nog om je gaf,
dat er nog meer gevoelens waren?
Dacht ge dat je zomaar terug in mijn leven kon komen?
Je bent er uit gekomen dat je liefde miste dat je weggegooid hebt,
De manier waarop ik geweent heb wanneer je mijn hart in twee brak.
Schatje je bent er te laat achter gekomen.... veel te laat.
Nu voel je de manier om zo te wenen.
Te manier waarop ik geweend heb wanner je me verliet
En schat ik heb geleerd om harten te breken
Ik leerde het van de beste
Ik leerde het van jou...
Ik herinner de koude nachten,
Tranen waarvan ik dacht dat nooit zouden drogenhoe mijn wereld in 2 brak wanner je gedag zei.
ik had mijn ziel verkocht om jou terug te hebben
Maar nu ben je het laatste in mijn gedachten.
Nu zeg je sorry, en je veranderde
Sorry je bent te laat veranderd.
En alles wat je nu hebt zijn slaaploze nachten
Wanner tranen in je ogen vloeien
Herinner dat het jij was dat weg ging.
Sorry