Het is gedaan, is het nu definitief?
Of maar voor een poosje een koosje
om mij eventjes te laten verdrieten
en helemaal wegzinken van pijn .
VERDWIJN , JIJ MAG ER NIET ZIJN,
komt nu in mijzelf tevoorschijn.
Waarom moet mij het gebeuren ,
hier en nu?
Net nu ik mijn beste kantjes liet
zien en het van nul weer begon.
Je laat me stikken voor die "GRIET".
Domme griet , ik vraag me af wat je in
haar ziet.
Ik wil alleen jou , weet je nu hoeveel ik van je hou ?