Blaadjes vallen van de bomen,
bloempjes verwelken en verliezen hun pracht
Rode roosjes verliezen hun doorns
maar ik hou jou heel erg stevig vast
Ik zal je hand niet los laten,
totdat ik een lief vogeltje hoor die fluit
dat we voor altijd de wind mee zullen hebben
en gaan we volle kracht voorruit
Alles lijkt te vergaan na verloop van tijd
alles wordt anders, alles wordt raar
Maar mijn liefde voor jou zal niet veranderen
dat krijgt niemand voor elkaar!
Geef me je hand
en ik zal hem nooit meer loslaten
een eindeloze start
Geef me je hand
en ik zal hem warmen
met de liefde van mijn hart