Liefde kan me niet meer bekoren,ik ben niet voor de ware liefde geboren.
Ben alle hoop in de tand des tijds verloren.
Liefde heeft me altijd schade gebracht.
Ware liefde,diepe liefde heb ik gevoeld maar heeft me stuk gemaakt.
Al diegene dat me liefde beloofden,hebben me allen een stuk van mijn hoop doen verloren.
Ik heb mijn levensweg gekozen nu,blijf alleen hoeveel hoop dat ik ooit koesterde,eens een ware liefde die het meende en voor me koos te ontmoeten.
Pijn in het hart speelt me nu veel part.
Mijn levensweg is er een van teleurstellingen,liefde is hard en kent geen genade.
daarom heb ik een nieuwe levens visie gekozen,een zonder rozen van liefde.
De doornen prikken te hard en zijn gemeen,ze prikken diepe wonden in je hart.
mijn hart is doorboord van hartepijn en smart.