Praten
Ik zit in een kleine dip
Ik ziet eruit als sip
Me relatie zit op de klippen
Ben al aan het flippen
Heb al een paar dagen me onzekerheid geleefd
Ik kan niet praten met haar
Ik niet praten; dan voel ik me zo gaar
Ik wil alles wat het kost goed maken
Ik kan haar niet raken
Want zij wil niet praten
Ik moet verder met of zonder haar
Het is volkomen raar
Altijd zijn we samen als er wat is
En nu een groot gemis
Want ik kan niet zonder haar
Ik heb aantal fouten gemaakt
Fouten heeft mij flink geraakt
De enige redmiddel wat er is:
Praten, praten, praten
Dat is een groot gemis
Ik weet dat er veel moet veranderen, maar er is veel tijd nodig
Het lijkt er op of jij vindt dat de tijd op is en vind het over overbodig
Heb je veel leed gegeven
Daar kan je niet lang meeleven
Ik wil er wat aan doen
Praat met mij
Laat je gevoelens even vrij
Er zijn oplossing te vinden
Want wij zijn met elkaar te verbinden
Please, doe het voor mij
Ik wil je niet kwijt
Geef me de hoop, de kans en de tijd
Laat me niet in de steek
Want dan ben ik helemaal van streek
Lieverd, ik voel me machteloos
Lieverd, geef me een laatste kans
Dit geeft ons weer nieuw glans
Ik wil altijd bij jou zijn
Want ik voel me zo fijn
Lieve schat, Ik HOU VAN JOU en wil je nooit meer kwijt
written by Twisted