Lentekolder
Bloemen ontdooien
bloeien open
tot prachtige wolken
van hevig kleurengeweld.
Dieren ontwaken
gelokt door de zon
die haar zachte lentestralen
op de verse weiden werpt.
De natuur komt tot leven
lentekolder, nieuwe liefde
mijn wereld gaat dood
omdat jouw liefde nog steeds winter is.