Zag ik jouw rood met nacht
zo uiterst lief en hartelijk,
krullen in je haar, je lacht
zo innemend goddelijk.
Een toverfee met sterretjes
donkere ogen en rode mond
en lippen geplooid in pretjes
jouw handen die lief rond
dwalen over mijn lijf.
En ik blijf
sprakeloos achter
verwonder mij over jou
had nooit verwacht
of nooit gedacht
dat jouw liefde
zo heerlijk kon zijn
mijn liefste