Koning winter is in het land.
Hij reikt ons zijn koude hand.
Maar eerst is er de herfst, het mooie seizoen.
Dan geven de blaadjes de grond een zoen.
Ik droom dit jaar van een witte kerstmis.
Hopelijk is het dit jaar niet dat ik me vergis.
Maar wat is mijn grootste wens?
Dat er liefde & vriendschap mag zijn voor elk mens!
~22/09/2002~