Eten is weten
Het eten de vijand, honger de last
Het kan niet, het mag niet
Maar ik wil zo graag, ik lust zo graag
Calculeer calorieën, het liefst net genoeg
Verlies door beweging
Ik zweet en ik zwoeg
Gevaarlijke stoffen, verleidelijk vet
Bevredigende happen
Stiekem in bed
Paste ik die broek maar
Was ik maar.., wist ik maar…
Dan was ik vast gelukkig
Dan was ík haar, wist ík waar
Bladen bewijzen,
Dat het kan, dat het moet
Niet te overtuigen
Dat het slecht is, niet goed
Eten is weten, ik weet wat ik vraag
Maar het kan niet, het mag niet
Ook al wil ik nog zo graag
Verlies met de kilo’s
Het leven als het moet
Want dun is gelukkig
En gelukkig is goed