Verdriet...
Verdriet is een mooi woord voor het gemis van alles wat leefde
voor de liefde die we met elkaar deelde maar die jij nooit begreep
voor de pijn die ik onderging wanneer
jij de bodem van de aarde raakte
verdriet, is een mooi woord maar de inhoud ervan is minder.