De herfst
De herfst komt eraan, ik zie de blaadjes vallen
De herfst…ik kijk naar buiten….er rolt een traan
De herfst en winter als de duisternis zo vroeg gaat vallen
Het lijkt zo mooi, maar ik kan het allemaal niet meer aan
Soms geniet ik van de kleuren, en zie hoe mooi het is in het bos
Het is tegenstrijdig, ik vind het prachtig in de natuur
Maar ook andere gevoelens laten mij niet los
Het benauwd me, en van binnen raak ik overstuur
Zo’n herfst en wintertijd voor de boeg, daar word ik depri van
Nee geef mij maar de zon en de warmte, dan doet mijn lijf geen pijn
Voor mij is herfst en winter, geen fijne tijd,ik word er echt niet vrolijk van
Ik verlang dus naar de lente, dan is het voor mij weer fijn.
Rosie
September 2002