Doorklievende zon,
die tegen de wolken vecht:
stralende strijdlust.
_____________________________
Verliefdheid verschaft
stuntelende gevoelens,
ach, tortelduifjes.
_____________________________
Witte maneschijn
die de tijd verdrijft en groet
de zon tot morgen.